SuDocrem On The Face – Hoe het werkt

ByIvan Martin

Feb 4, 2021
sudocreme

SuDocrem, een geavanceerde plaatselijke antirimpelbehandeling, werd ontwikkeld door een team van wetenschappers onder leiding van Dr. Platis Keller in overleg met de wereldberoemde plastisch chirurg, Dr. Steven Fairburn. SuDocrem bevat de meest geavanceerde technologie en is de enige door de FDA goedgekeurde niet-ablatieve laserbehandeling voor rimpels in het gezicht. SuDocrem gebruikt een unieke laserlichttechnologie die niet alleen het verschijnen van lijntjes en rimpels vermindert, maar ook de oorzaak van het probleem vernietigt. SuDocrem bevat twee unieke ingrediënten, Alpha Hydroxy (AHA) en Beta Hydroxy (BHT). In klinische onderzoeken is aangetoond dat deze twee actieve ingrediënten de gezondheid en het uiterlijk van de huid drastisch verbeteren.

De wetenschap achter SuDocrem wordt niet volledig begrepen. Dit behandelplan wordt echter ondersteund door jarenlang onderzoek en talloze tests. SuDocrem kan worden gebruikt om zowel diepere rimpels als meer oppervlakkige huidverkleuringen zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken en sproeten te behandelen. SuDocrem kan thuis worden gebruikt of alleen onder de hoede van een bevoegde arts of dermatoloog. SuDocrem mag niet worden gebruikt om acne, rosacea of andere huidaandoeningen te behandelen.

Wat is het verhaal? Als je erover nadenkt, klinkt SuDocrem als een eenvoudige en ongevaarlijke procedure die weinig negatieve bijwerkingen kan hebben. Dit kan waar zijn, maar de waarheid is dat er enkele ernstige complicaties zijn verbonden aan deze huidbehandeling. SuDocrem is een krachtige behandeling, maar is het echt veilig? Geeft het u de resultaten waarnaar u op zoek bent?

Om deze vragen te beantwoorden, moeten we eerst begrijpen wat er bij de zeer complexe huidverzorgingsbehandeling komt kijken.

SuDocrem bestaat uit een proces in twee stappen. Ten eerste wordt de bovenste laag van je huid voorzichtig geëxfolieerd met behulp van kleine apparaten die bekend staan als ‘lunchtijdscrubs’. Ten tweede worden de dode huidcellen voorzichtig weggetrokken van de onderliggende huidlaag met behulp van kleine scrubs die bekend staan als ‘buffetten’. Deze buffetten worden vervolgens grondig weggespoeld met warm zeepsop.

Er zijn een aantal risico’s verbonden aan deze behandeling. Ten eerste, als u littekens heeft door acne of andere huidvlekken, werkt deze behandeling mogelijk niet. SuDocrem is een exfoliërende behandeling en werkt daarom het beste bij mensen die geen ernstige huidproblemen hebben. Als u vatbaar bent voor acne, kan deze procedure ook de huid van uw gezicht irriteren en tot tijdelijke roodheid of littekens leiden. Omdat het een niet-invasieve procedure is, kan het bovendien verleidelijk zijn om te proberen geld te besparen door deze stap in uw huidverzorgingsroutine over te slaan.

Er is echter goed nieuws: SuDocrem op het gezicht kan u helpen een duidelijkere teint terug te krijgen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en acne te verminderen. SuDocrem is goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration) en wordt beschouwd als een veilige en effectieve behandeling voor alle huidtypes. Als u verschillende huidverzorgingsproducten zonder succes heeft geprobeerd, is het misschien tijd om SuDocrem te proberen. Je huid verdient tenslotte de beste behandeling!

Sudocreme, zinkzalf en andere billencrème: wat zit er in?

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl