Wat is Luxus Betten24?

ByIvan Martin

Nov 5, 2020

LuxusBetten24 is een wedprogramma gemaakt door David W. Smith. Het is een uniek type paardenracesysteem omdat het volledig gebaseerd is op wiskundige waarschijnlijkheid. David Smith ontwikkelde ook een zeer innovatieve en gemakkelijk te volgen strategie voor handicaps waarmee handicappers geld kunnen winnen. In dit artikel zal ik enkele van de belangrijkste kenmerken van het Betten24-systeem bespreken.

Het belangrijkste onderdeel van het programma is het Predictor-systeem. Dit systeem neemt de eerdere prestaties van elk paard in zijn carrière en gebruikt deze om de volgende winnende paarden te bepalen. Het probleem hiermee is dat eerdere uitvoeringen normaal gesproken niet consistent zijn. Het Predictor-systeem houdt alleen rekening met informatie die als historische gegevens kan worden gebruikt. Als het paard bijvoorbeeld vijf opeenvolgende races wint en dezelfde drie races in opeenvolgende jaren wint, wordt het als een constante winnaar beschouwd. Als het paard echter onderaan het starthek eindigt, heeft het misschien niet eens vijf opeenvolgende overwinningen.

Het tweede deel van dit wedprogramma is het Systematic Racing System, dat een wiskundige formule toepast op de eerdere prestaties van elk paard. Omdat het systeem een ​​algoritme toepast, is dit de meest nauwkeurige methode om de beste kansen van elk paard te bepalen.

Het derde deel van dit wedprogramma is het Track Racing System. Dit is in wezen een geautomatiseerd systeem dat is ontworpen om te voorspellen hoe bepaalde races zullen verlopen. De trackstatistieken zijn erg belangrijk voor dit systeem, omdat ze de gegevens leveren die nodig zijn om zijn voorspellingen te doen.

Het vierde deel van het systeem is het Sportsbook, waar alle eerdere prestaties van het paard worden bijgehouden. Het wedpubliek mag wedden op hun favorieten, maar niet op de paarden van de favorieten. Het Betting Public mag niet wedden op paarden die langer dan zes maanden niet in actie zijn, dus het Betting Public is gedwongen om de handicapper en het systeem te gebruiken om zijn favorieten te vinden.

David W. Smith was de eerste die een dergelijk paardenracesysteem ontwikkelde. Nadat hij veel geld had verdiend met dit systeem, creëerde hij zijn eigen gokservice om andere handicappers te helpen. Het heette de Horse Racing Pros en het eerste programma werd uitgebracht in 1992.

Luxus Betten24 is een van de beste systemen op de markt en heeft veel mensen veel geld opgeleverd. Ik kon mijn weddenschappen verdubbelen terwijl ik dit systeem een ​​paar maanden gebruikte.

Er is een lidmaatschapssite voor dit wedprogramma genaamd LuxusBetten24 VIP, maar er is een gratis demo-versie beschikbaar op hun website. De gratis demo bevat niet het Track Racing-systeem, dus je moet de volledige versie van het programma kopen om de handicap- en gokservices uit te proberen.

De functies van dit softwarepakket zijn behoorlijk uitgebreid en bevatten historische gegevens over elk racecircuit ter wereld. Het programma bevat ook gegevens over elk paard dat sinds 1875 op die baan heeft gereden. Als er een paard op die baan heeft gewonnen, kun je er zeker van zijn dat het op de Luxus Betten24-lijst zal staan.

Een bonusfunctie is de mogelijkheid om op elk moment een racebaan te handicap. Je kunt ook elk paard vinden dat daar heeft geracet, ongeacht of het wel of niet aan de race heeft deelgenomen. de daadwerkelijke race. Als u bijvoorbeeld handicaprime wilt gebruiken, kunt u de baan en het paard vinden waarop ze racen.

Het enige echt slechte ding over deze software is dat het wat tijd kost om te downloaden, maar het is een goede zaak. U moet geduld hebben met het downloaden, want u moet wachten tot het volledige bestand is gedownload.

Als u op zoek bent naar een goksysteem dat u kunt gebruiken en in minder dan 15 minuten kunt gebruiken, dan is dit het systeem voor u. Het heeft me geholpen er veel geld mee te winnen, en ik denk dat het hetzelfde voor jou zou kunnen doen. Ik ben van plan binnenkort nog een artikel over het programma te schrijven. Zorg ervoor dat u de Luxus Betten24-website bezoekt om te zien of u de gratis proefperiode wilt krijgen.