Wat is een webinarplatform en hoe kan het u helpen?

ByIvan Martin

Jan 27, 2021
wat is een webinar

Een webinar is een online presentatie van een reeks gekoppelde telefonische vergaderingen.

De eerste is een stand-up sessie die op de achtergrond wordt uitgevoerd, terwijl de andere een videoconferentie is waar de presentator en het publiek voor een computer zitten en een webinar-item op het scherm verschijnt terwijl ze spreken. Webinars zijn zeer nuttige tools die uw bedrijf op veel manieren helpen.

POZEA: WAT IS EEN WEBINAR – POZEA-sjabloon wordt vooraf opgemaakt met 50 videodia’s en 100 dia’s in totaal. Voeg eenvoudig afbeeldingen van uw keuze in de dia in door ze naar de plaatsaanduiding voor afbeeldingen te slepen en neer te zetten. Deze sjabloon wordt ook geleverd met twee kleurthema-opties om uit te kiezen

HOE HET WERKT – Met behulp van deze software kunt u uw eigen webinars overal ter wereld hosten. U hoeft alleen een licentie voor het programma aan te schaffen. Dan ben je vrij om het op elk moment te gebruiken. Uw presentatie wordt opgenomen in high definition-indeling om ervoor te zorgen dat uw publiek de beste kwaliteit krijgt. Bovendien krijg je live feedback via chat.

NOG STEEDS – Het hosten van een webinar lijkt veel op het hosten van een live webinar, behalve dat je hier het extra voordeel hebt dat je publiek met je kan communiceren. Via sociale mediaplatforms zoals YouTube Live kunnen uw bezoekers hun opmerkingen en vragen met u delen. Ze kunnen u ook vragen stellen via sociale media-websites zoals Facebook, Twitter enz. Uw publiek kan deelnemen aan uw webinar, maar zonder dat ze hun computer hoeven te verlaten.

EISEN EN BETALEN VOOR ONS – De meeste online marketeers nemen niet de moeite om de technische vereisten voor het runnen van een succesvol online bedrijf te begrijpen. Ze denken gewoon dat als ze het kunnen laten werken, ze geld zullen verdienen. Maar om een succesvol online bedrijf te runnen, moet u minimale technische vereisten hebben waaraan kan worden voldaan door een van de vele webinar platforms die op de markt beschikbaar zijn. Maar wat is een webinarplatform en wat heeft het nodig? Voordat u een webinar organiseert, moet u ervoor zorgen dat u aan alle technische vereisten voldoet. De meest voorkomende technische vereisten zijn php, Apache, MySQL, MSSQL, Flash etc.

HOSTING – Om een webinar te hosten, moet je een account hebben bij een webinar-hostingprovider. Hier moet u een maandelijks of jaarlijks bedrag betalen, afhankelijk van de functies die u wilt gebruiken. De meeste mensen geven er de voorkeur aan om webinars te gebruiken omdat het kosteneffectief is en u ook een goede ervaring krijgt met publieksparticipatie. Door gebruik te maken van internet kunt u een groter publiek bereiken en hoeft u daar niet veel geld voor uit te geven. Met andere woorden, door live q te gebruiken, kunt u gemakkelijk in contact komen met een groter publiek en meer verkopen zonder ook maar iets uit te geven.

Klik om meer te lezen: Webinar Software