Voordelen van het Blade 6 Dual Core-dartbord

ByIvan Martin

Dec 10, 2021

mes 6 dubbele kern

Voordelen van het Blade 6 Dual Core-dartbord

Het Blade 6 Dual Core-dartbord biedt fijn afgestemde innovaties, waaronder een verbeterd speeloppervlak met een naadloos speeloppervlak en geoptimaliseerde kerndichtheid om u te helpen zoveel mogelijk punten te scoren. De buitenste kern heeft een verminderde dichtheid, terwijl de binnenste kern een hogere dichtheid heeft om overtollige kinetische energie te absorberen en de duurzaamheid en het vasthouden van de dart te optimaliseren. Met deze fijn afgestelde functies heb je een hard-core dartbord dat perfect is voor elke speelkamer.

Het Blade 6 Dual Core-dartbord heeft een hoogwaardig speeloppervlak dat zorgt voor een naadloos oppervlak, verbeterde kerndichtheid en verbeterde synlighet. De sterk geoptimaliseerde draad met de binnenkern is 25% dunner dan de buitenkern om je te helpen meer darts af te weren en betere scoreresultaten te behalen. Het baanbrekende webontwerp van het blad is ook ontworpen voor optimale dartretentie en afbuiging, terwijl de volledig geharde roos 25 procent dunner is dan de buitenste roos voor verbeterde nauwkeurigheid.

De Blade 6 Dual Core is de evolutie van de originele Blade 5 core modieus. Dit zal meer tijd, moeite en machines vergen om te verfijnen. Aangezien de productieruns van dit dartbord langer zullen zijn, zal het nieuwe model een hoger prijskaartje hebben. Desalniettemin, als je op zoek bent naar een nieuw dartbord voor thuis of op kantoor, is de Blade 6 een goede keuze. Als je op zoek bent naar een voorsprong op de concurrentie, dan geeft dit board je de voorsprong die je nodig hebt.

Klik hier om meer te lezen: https://dartshopleiden.nl/