Soorten cateringdiensten aangeboden door mobiele cateringbedrijven voor foodtrucks

ByIvan Martin

Jan 12, 2021

Het huren van een foodtruck biedt een gemakkelijke en vermakelijke manier om honderden mensen op je volgende feestje te voeden. Of je nu een verjaardagsfeestje, een lunch op kantoor of een afstudeerfeest plant, breng je gasten naar de tafel en ervaar dezelfde sensatie als het gedenkwaardig is om een foodtruck te huren voor je volgende feestevenement. Van sandwiches tot hamburgers en hotdogs, u zult ongetwijfeld al het voedsel kunnen vinden dat u nodig heeft. Daarnaast kun je alle foodtrucks in de buurt bekijken om te zien welke de beste deals hebben voor jouw evenement.

Het huren van een foodtruck voor een groot feest kan u helpen geld te besparen in vergelijking met cateringkosten. Voedselcateraars rekenen per uur, wat betekent dat u misschien maar $ 10 per uur bespaart als u kiest voor een van de grote cateringbedrijven voor uw feest. De grotere bedrijven kunnen echter meer in rekening brengen omdat ze veel werknemers hebben en mogelijk profiteren van goedkopere arbeidskrachten om uw evenement sneller te laten verlopen. Als uw budget krap is, kost het huren van een foodtruck veel minder dan het betalen per persoon per uur.

Het gemak van verhuur van foodtrucks is de belangrijkste reden waarom mensen voor deze methode kiezen voor catering. U hoeft zich geen zorgen te maken over koken of opruimen nadat uw gasten zijn vertrokken. Het enige wat je hoeft te doen is het eten van de vrachtwagen halen en terugbrengen naar de locatie waar je het gehuurd hebt. Als uw gasten echter eten nodig hebben op basis van een specifieke tijd, zoals een verjaardagsfeestje voor kinderen, moet u ervoor zorgen dat u genoeg tijd heeft om te koken of op te ruimen voordat uw gasten arriveren. Bij een groot horecabedrijf is dat geen issue.

Mobiele catering biedt zoveel meer flexibiliteit dan reguliere horecazaken. Omdat u niet wordt beperkt door een vast menu, kunt u maaltijden samenstellen die perfect bij uw evenement passen. Als je bijvoorbeeld een kinderfeestje hebt en echt iets leuks en unieks wilt neerzetten, overweeg dan om een miniatuurpizza te bereiden. Dit bespaart u en uw gast veel geld, omdat het niet veel tijd kost om te verdienen. Uw gasten zullen dit ook graag hebben, omdat het iets is dat ze kunnen eten terwijl ze op hun maaltijd wachten. Mobiele horecabedrijven hebben deze optie, wat betekent dat ze waarschijnlijk meer bereid zijn om in te gaan op uw plannen als u deze aanbiedt.

Foodtruckcatering biedt ook uurprijzen, wat een geweldige manier is om geld te besparen op eten. De meeste mensen betalen simpelweg per bord, maar foodtrucks zijn over het algemeen goedkoper per bord dan een restaurant omdat ze niet al het eten voor je evenement hoeven te voorzien. Ze rekenen alleen voor het eten dat je in de vrachtwagen plaatst. Dus als u maar een paar gerechten nodig heeft, kunt u deze meestal voor minder dan de prijs van een enkele maaltijd in een restaurant krijgen. Wanneer u rekening houdt met de hoeveelheid tijd die u bespaart door geen bedienend personeel in te hoeven huren, maakt de prijs per uur de catering voor foodtrucks nog aantrekkelijker.

Catering door commissarissen kan een andere geweldige optie zijn wanneer u een groot evenement plant. Commissaris is de term die wordt gebruikt voor eten dat wordt geserveerd op een grote zilveren of witte schaal. Sommige mensen geven de voorkeur aan dit soort service, maar het kan duur zijn. Bovendien kunnen er vaak extra kosten in rekening worden gebracht voor zaken als suiker, zout, bloem en andere speciale ingrediƫnten. Als je een evenement plant waar veel eten wordt geserveerd of als je het gewoon helemaal niet leuk vindt om te serveren, is een catering voor een foodtruck misschien de beste keuze.