Hoe maak je een Bullet Journal?

ByIvan Martin

Mar 24, 2022

Hoe maak je een Bullet Journal?

Een bekijk hier is een soort dagboek met meerdere secties. Het wordt vaak gebruikt voor het plannen en organiseren van je leven. Deze methode heeft veel psychologische voordelen en is een geweldige manier om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Hoewel het even wennen kan zijn, zal het u op de lange termijn zeker tijd besparen. Een van de beste dingen van een bullet-journaal is dat het volledig aanpasbaar is. U kunt zoveel pagina's toevoegen als u wilt, zolang u maar voldoende ruimte heeft.

bullet journaal

Je hebt een notitieboekje en een pen nodig. Je hebt een index nodig om je bullet journal bij te houden. Maak twee kolommen om al uw pagina's bij te houden. Elke pagina kan zijn eigen index hebben. Zorg ervoor dat je twee kolommen en een kop voor elke kolom hebt. Nadat u elke pagina hebt voltooid, kunt u deze toevoegen aan de index. Als je meerdere pagina's hebt voltooid, kun je ze aan de index toevoegen. Zodra u uw index heeft gemaakt, bent u klaar om met bullet journaling te beginnen!

U kunt op een organische manier een Bullet Journal-collectie maken. Nieuwe idee├źn moeten op een nieuwe pagina worden toegevoegd. De Index indexeert ze zodat u ze later gemakkelijk kunt openen. Naarmate uw Bullet Journal groeit, kunnen nieuwe pagina's worden gemaakt. Het is belangrijk om elk idee een onderwerp te geven en een nieuwe pagina te starten zodra je het hebt. Op deze manier kunt u ernaar terugverwijzen wanneer u er opnieuw naar moet verwijzen.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/

Gerelateerd