Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

ByIvan Martin

Apr 3, 2021

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom zijn valledelsole.nl peulvruchten goede voedselvervangers voor vlees en andere voedingsstoffen? Dit is een vraag die velen hebben gesteld en het antwoord kan worden gevonden in een boek dat is geschreven door een wereldberoemde voedingsdeskundige. In zijn nieuwe boek "The Paleo Solution" legde Dr. Mercola uit waarom peulvruchten (en bij uitbreiding gedroogde bonen) tot de gezondste voedingsmiddelen ter wereld behoren. Dit soort voedsel is niet alleen goed voor u en helpt u bij het handhaven van een gezond voedingspatroon, maar kan u ook daadwerkelijk helpen om af te vallen als het in de juiste hoeveelheden wordt gegeten.

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Naast alle voedingsstoffen die peulvruchten bieden, zijn ze ook enkele van de gezondste voedselvervangers die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. In tegenstelling tot junkfood zijn peulvruchten echt voedsel. Hoewel sommige mensen sommige soorten peulvruchten misschien zetmeelrijk vinden, is dit niet waar. Peulvruchten bevatten slechts ongeveer 20% koolhydraten, dus je voelt je verzadigd als je een portie zwarte bonen eet in plaats van een burger of friet. Bovendien, hoewel geraffineerde granen je een vol gevoel kunnen geven, hebben ze geen voedingswaarde en kunnen ze zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken.

Als je nog geen voedsel op basis van peulvruchten hebt geprobeerd, zou je echt moeten overwegen om er een aan je dieet toe te voegen. Ze zijn niet alleen gezond en gemakkelijk te bereiden, maar peulvruchten zijn ook een geweldige bron van eiwitten en andere voedingsstoffen die je nodig hebt als onderdeel van een gezond dieet. Je leert niet alleen waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn, maar je leert ook hoe je verschillende peulvruchten kunt bereiden, zodat je ze in verschillende recepten kunt proberen. U zult blij zijn dat u besloten heeft om een peulvrucht aan uw dieet toe te voegen en ernaar uitkijken om er meer van te eten.

Meer informatie: https://www.valledelsole.nl/