Microsoft PowerApps – uw manier om de nieuwste informatie te beheren

ByIvan Martin

Nov 10, 2020
Microsoft PowerApps

De manier waarop je vandaag hardloopt, is echt anders dan een paar jaar geleden.

Er wordt overal gewerkt op laptops, tablets en smartphones; op productielijnen, in vliegtuigen of zelfs op klantbijeenkomsten.

Maar dit soort werk wordt ook gedaan op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Dit betekent dat dezelfde programma’s die op een desktop te vinden zijn, nu toegankelijk zijn voor gebruikers die mobiele apparaten gebruiken.

Informatie is essentieel als het om technologie gaat. Bedrijven zijn constant op zoek naar nieuwe en bijgewerkte informatie over hoe deze producten werken. Ze moeten deze informatie dus aan hun klanten kunnen verstrekken. Ze moeten hun klanten vertrouwd maken met de functie van het programma dat ze gebruiken. Zolang ze een goed begrip hebben van wat er met de software gebeurt, kunnen ze hun klanten goed op de hoogte houden van wat er met hun product gebeurt.

Microsoft PowerApps is het meest actuele en uitgebreide informatiebeheersysteem van Microsoft.

Het werkt net zo goed op tabletcomputers als op laptops. U kunt optimaal profiteren van PowerApps door een verzameling PowerApps-modules te maken die kunnen worden aangepast om informatie over uw bedrijf op te nemen.

Deze modules kunnen vervolgens op veel manieren worden gebruikt om informatie aan klanten te verstrekken. U kunt informatie over uw producten of services beschikbaar hebben in verschillende indelingen. Sommige zijn mogelijk in pdf-indeling, andere in Word-documenten.

Microsoft PowerApp heeft een aantal features.

De belangrijkste daarvan is dat ze ervoor kunnen zorgen dat hun klanten toegang hebben tot actuele en nauwkeurige informatie. Het feit dat deze gegevens vanaf elk apparaat toegankelijk zijn, maakt het hele proces van informatiebeheer sneller en eenvoudiger. U kunt zelfs modules maken en aanpassen die u zullen helpen bij het dagelijks beheren van de informatie.

Microsoft PowerApp is erg populair vanwege de grote verscheidenheid aan functies en mogelijkheden. Ze hebben ingebouwde modules die het u gemakkelijk maken om de informatie met betrekking tot alle onderdelen van uw bedrijf te beheren en bij te houden. U kunt verkoop, voorraad, marketing, financiƫn en andere functies volgen. U kunt rapporten maken op basis van een onbeperkt aantal parameters en u kunt ze ook gemakkelijk bekijken en bewerken.

Gegevens in Microsoft PowerApps kunnen op aanvraag worden beheerd. U kunt een rapport bekijken over de verkoop van de dag, de drie of vijf belangrijkste items voor de week of zelfs de afgelopen drie dagen. De modules die u tot uw beschikking heeft, kunnen u de details vertellen van de laatste zending van producten, het aantal zendingen van de afgelopen dagen en ook het aantal mensen dat aan het verkopen was.

Er zijn ook kenmerken zoals klanttevredenheid, die u kunnen helpen erachter te komen wat uw klanten te zeggen hebben over uw product of dienst. Het kan u gedetailleerde informatie geven over alle problemen die zij met het product hebben ondervonden en het kan u zelfs alle positieve opmerkingen laten zien die zij u hebben gegeven naar aanleiding van een bepaald aanbod.

Gerelateerd