Leuke knutselprojecten met papieren stokjes

ByIvan Martin

Feb 22, 2021
papieren rietjes

Knutselen met papieren rietjes kan tegelijkertijd leuk en praktisch zijn. Kaarsen maken is een oud maar nog steeds leuk ambacht waar veel mensen van genieten.

Als je nog nooit hebt geprobeerd kaarsen te maken met een nat rietje, mis je een oude maar nog steeds leuke manier om je eigen unieke kaarsen te maken. Het gebruik van papieren rietjes zorgt voor een natuurlijke geur die de natuurlijke smaak van een kaars naar voren brengt. U kunt deze ook gebruiken in ambachtelijke projecten zoals bloemregelingen of Potpourri.

Het zelf maken van kaarsen met kaarsenwas kan erg prijzig zijn als je commerciële was koopt.

De was moet worden gesmolten bij een hoge temperatuur, wat betekent dat het kopen van speciaal gemaakte apparatuur en het op uzelf smelt, kan zeer kostbaar zijn. Als je niet de moeite wilt nemen om de was zelf te smelten, kun je overwegen om een goedkoper product te gebruiken om de was te verhitten en dan kleur, geur of beide toe te voegen aan je creatie. Er zijn veel verschillende soorten lonten en je kunt er een kiezen die goedkoper is en toch heerlijk ruikt.

Ambachten met papieren rietjes kunnen ook voor andere ambachten worden gebruikt. Het maken van kleine papieren bloemen kan een leuke en lonende activiteit zijn. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk het is om deze bloemen met de juiste benodigdheden meer op echte bloemen te laten lijken. De materialen die nodig zijn om de bloemen te maken zijn versnipperd papier, water en lijm. Een manier om ervoor te zorgen dat de kleuren er correct uitkomen, is door een druppel kleurloze gelatine in de lijm te doen.

Je kunt papieren rietjes gebruiken om leuke decoraties te maken voor elke kamer in je huis.

Er zijn zoveel manieren om ze te gebruiken. Een manier om een middelpunt te maken, is door een vel papier te nemen en het in reepjes te scheuren. Gebruik deze strips als tafelpoten, centerpieces of gewoon om een decoratief stuk te ontwerpen. U kunt zelfs papieren rietjes gebruiken om een vaas of bloemstuk te versieren.

Een ander leuk ambachtelijke project dat u en uw kind kunnen genieten, is door kaarsen te maken. Dit leuke knutselproject is goed voor zowel kinderen als volwassenen. Om kaarsen te maken heb je hete was, kaarsvet, gekleurde glaskralen en lont nodig. Er zijn veel handwerkwinkels waar u deze artikelen kunt kopen en misschien wilt u de werknemers wat vragen stellen voordat u ze koopt, om er zeker van te zijn dat u de juiste benodigdheden voor uw handwerkprojecten koopt.

Bij het maken van kaarsen heb je de keuze uit verschillende soorten kaarsen. De opties die voor u beschikbaar zijn, zijn alleen beperkt tot uw verbeelding. U kunt de gekleurde glaskralen gebruiken om glaskralen te maken die eruit zien als edelstenen, juwelen of zelfs bladeren. Je kunt de lonten zelfs in kaarsen veranderen door ze in hete was te dompelen en ze vervolgens op een stok te plaatsen om een kaars te maken.

Neem een ​​kijkje op deze website hier https://www.organicwareshop.nl/

Gerelateerd