Koop Ethereum bij een gespecialiseerde makelaar

ByIvan Martin

Feb 9, 2021
ether kopen

Als mensen mij vragen of ik het een goed idee vind om Ethereum te kopen, antwoord ik vaak met een verbaasde blik. Het komt niet bij me op dat investeren in zoiets onzeker en ingewikkelds als dit een slimme zet kan zijn.

Ik volg echter de voortgang van de cryptocoin sinds de eerste lancering van de token en ik moet zeggen dat ik erg optimistisch ben over het project. Toen ik dat artikel een paar maanden geleden schreef, had ik persoonlijk in een deel van de ether geïnvesteerd. Nu ga ik niet in op de details van hoe ik dat deed, behalve om te zeggen dat ik diezelfde ether verkocht toen mijn winstmarges te klein werden om mijn voortdurende betrokkenheid bij de onderneming te rechtvaardigen.

Nu is de tweede vraag: moet u etherisch kopen via een makelaar? Mijn antwoord is waarschijnlijk niet snel ja of nee.

Er zijn een aantal redenen waarom makelaars niet betrokken zouden moeten zijn bij uw aankopen van ether, zelfs als u investeert in de zeer eenvoudige vorm van het kopen van een op ether gebaseerd token. Ten eerste werken de meeste makelaars op commissiebasis, dus ze zullen proberen hun inkomsten uit elke investeringsstrategie die ze implementeren te maximaliseren. Ten tweede zijn niet alle makelaars gelijk gemaakt en als u een makelaar kiest die de beloften die ze aan hun klanten doen niet nakomt, kan het zijn dat u meer problemen ondervindt dan toen u begon.

Ik zou je aanraden om een gedecentraliseerde applicatie-gebaseerde portemonnee te gebruiken wanneer je etherisch koopt. Een gedecentraliseerde applicatie (DApp) is veel aantrekkelijker voor het grote publiek omdat het een platform biedt waarop individuen en bedrijven een breed scala aan bedrijfsmodellen kunnen runnen met bijna geen toegangsdrempels. Dit is een belangrijk kenmerk, want hoewel ether een aanzienlijke waarde heeft vanwege het vermogen om op te schalen naar grote handelsvolumes, maakt de volatiliteit die gepaard gaat met de valutawisselomgeving het runnen van een gedecentraliseerd applicatieplatform erg aantrekkelijk. Een voorbeeld van zo’n applicatie is Waves, dat onlangs een desktopportemonnee heeft gelanceerd. Met Waves kunnen gebruikers op elk moment veilig handelen tussen hun desktop- en online accounts.

Hoewel Waves geweldig werkt, is dit verre van het enige voorbeeld van een aantrekkelijke DApp. U kunt op dit moment zelfs gemakkelijk door tientallen apps op de markt bladeren. Wat maakt Waves zo bijzonder? Om die vraag te beantwoorden, moet u de tijd nemen om naar de voor- en nadelen van investeren in ether te kijken. De belangrijkste voordelen van investeren in ether zijn dat u geen valuta hoeft aan te houden om te beginnen. U hoeft niet eens de ins en outs van de wereldwijde beurs te begrijpen om te beginnen met beleggen, hoewel u het natuurlijk gaandeweg leert.

Een ander voordeel van beleggen in ether is dat u ook geen van de onderliggende activa hoeft te verifiëren. Dit is een enorm voordeel als het gaat om investeren in elke vorm van digitale activa. Wanneer u etherisch koopt, koopt u in feite een digitaal bezit. Met alle nieuwe technologieën die elke dag op internet verschijnen, wordt het steeds moeilijker om de integriteit van digitale activa te valideren.

Een van de grootste nadelen van investeren in ether is dat het het afgelopen jaar een sterke groei heeft doorgemaakt. Deze groei is echter geholpen door het creëren van slimme contracten die het hele proces veel gemakkelijker kunnen maken. Er zijn echter veel mensen die nog steeds niet op hun gemak zijn met het idee van slimme contracten, omdat ze denken dat het misschien moeilijker is dan eToro. Hoewel dit waar kan zijn, hebben beide slimme contractplatforms hun voor- en nadelen.

Ten slotte is een andere belangrijke reden waarom zoveel mensen in ether investeren, omdat ze op zoek zijn naar een eenvoudigere, gemakkelijkere manier om te beginnen met investeren. Veel mensen zijn het zat om te proberen de complexe wereld van aandelen, valuta’s, grondstoffen, enz. Te begrijpen. Met slimme contracten hoeft u alleen wat basisgegevens in te voeren en het systeem vervolgens voor u te laten werken.

Al deze factoren maken het een aantrekkelijk platform om mee te werken. Maar om aan de slag te gaan, moet u waarschijnlijk een makelaar inhuren. Voordat u beslist met welke makelaar u wilt samenwerken, moet u zeker de tijd nemen om te lezen over de makelaar en wat deze te bieden heeft. U moet er ook voor zorgen dat u de tijd neemt om hun inloggegevens te verifiëren en grondig onderzoek te doen op hun website voordat u zich ergens voor aanmeldt.

Klik hier voor meer informatie hier  Bitcoin Meester