Hoe indruk te maken op Duitsland met auto-import

ByIvan Martin

Jan 25, 2021

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een auto in Duitsland, is de beste optie om te gaan voor een auto-import uit Italië. Als u ook van plan bent om de Duitse staten te bezoeken, is de beste optie voor u om een auto te laten importeren. U kunt een bezoek brengen aan de plaatsen Keulen, Duisburg, Kirchwerder, Hamm, Mauken, Heidelberg, enz. Waarvoor tegen lage tarieven auto’s beschikbaar zijn. Maar als u van plan bent om Italië te bezoeken, dan is dit de juiste optie voor u. U kunt om verschillende redenen een auto-import uit Italië selecteren.

Afgezien daarvan is auto-import Duitsland ook ideaal voor toeristen, omdat de faciliteiten die hier worden geboden voldoen aan de internationale normen. De autofaciliteiten die door de leveranciers in Italië worden aangeboden, zijn beter dan in enig ander land. De leveranciers bieden luxe auto’s in alle kleuren zoals wit, zwart, rood, zilver, platina, etc. tegen redelijke tarieven.

Wanneer u besluit te kiezen voor een auto-import Duitsland, moet u wat huiswerk maken over de auto die u wilt importeren. Het is noodzakelijk om de autoprijzen van verschillende dealers te vergelijken. De prijsklasse verschilt van de ene tot de andere. De beste optie voor u is om contact op te nemen met een autodealer in uw land. Deze dealers geven u volledige en gedetailleerde informatie over de faciliteiten die de auto-import Duitsland biedt.

U moet ook op de hoogte zijn van de specifieke regels en voorschriften die moeten worden gevolgd bij het kopen van auto’s in de Duitse staten. Als u niet op de hoogte bent van deze wetten en beleidsregels, kunt u dit beter doen terwijl u de auto laat importeren. De autoriteiten van de Duitse auto-importeur begeleiden u door de hele procedure. Het proces van invoer van een auto vanuit Duitsland naar het land van uw bestemming is eenvoudig.

Nadat u een auto uit Duitsland heeft gekocht, moet u het voertuig op de door de wetgeving voorgeschreven manier kunnen importeren. Er zijn enkele auto-importbedrijven uit Duitsland die een garantie van twee jaar wegenbelasting geven zoals van Leersum & Zn. De dekking die een dergelijke garantie biedt, is bedoeld ter bescherming tegen schade of diefstal. Voor de garantievoorwaarden kunt u contact opnemen met het bedrijf. Voordat u met uw geïmporteerde auto wegrijdt, moet u ervoor zorgen dat de koplampen, remlichten, richtingaanwijzers, koplampen en achterlichten goed werken.

Daarnaast moet de auto die wordt geïmporteerd uit Duitse steden zoals Frankfurt, München, Düsseldorf, Ingolheim, Schwenzingen, enz. Een reeks tests doorstaan. Deze tests omvatten bandentest, emissietest, voertuiginspectie, autoreparatiehandleiding, auto-onderhoudsboekje, auto-eigenaarshandleiding, rijbewijs, kentekenbewijs, voertuigregistratie, rijbewijs, autohoes, autoverzekering, APK-certificaat, autobelastingen, visueel rijopleiding, rijbewijs, rijexamen, rijbewijs, autotitel, kentekenbewijs van de auto, kentekenbewijs, automodelidentificatienummer, automerk en modelnummer, certificaat autoveiligheidsuitrusting, motorlimiettest, autodeur-krik test, autoservice geschiedenis, onderhoudsschema van de auto en nog veel meer. Als aan een van deze importvereisten voor auto’s niet wordt voldaan, worden de importkosten van de auto verhoogd. Daarom is het aan te raden om de auto te kopen die aan alle eisen voldoet. Op deze manier kunt u geld besparen.

Voor meer informatie bezoek https://www.vanleersum.nl/