Een overzicht van Lamy-vulpennen

ByIvan Martin

Nov 18, 2020
Lamy vulpen

Het door Duitse immigranten naar New York opgerichte bedrijf heeft consequent rekening gehouden met de behoeften van zijn klanten. Met een verscheidenheid aan verschillende vulpennen is het bedrijf uitgebreid naar een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten en Canada.

Hoewel de wortels van het bedrijf zijn gebaseerd op het oorspronkelijke model, omvat de Lamy-lijn van schrijfinstrumenten nu een breed scala aan producten, zoals potloden, balpennen, rollerballs en andere soorten vulpennen. Dit artikel geeft je een overzicht van al deze factoren en wat ze allemaal uniek maakt.

Het bedrijf dat in 1869 in Duitsland werd geboren, staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige design en hoge prestaties. Ze staan ​​al decennia lang synoniem voor de kwaliteit van hun producten en worden wereldwijd erkend. Hun eigentijdse, stedelijke look begon in 1966 met de release van de beroemde LAMY 2020: een designbasis voor alle hedendaagse modellen.

De lijn schrijfinstrumenten voor de Lamy-lijn is er in een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en materialen. Afhankelijk van uw voorkeuren, is er zeker een pen die bij uw persoonlijke stijl past. Ze hebben allemaal een aantal van dezelfde kenmerken, zoals verstelbare penpunten, fijne penpunt, pistonvulling en balpenvulling. Er zijn zelfs enkele speciale versies voor de mensen die van pennen op waterbasis houden!

Wanneer u de beste vulpen kiest, moet u overwegen hoe deze in uw hand aanvoelt en wat voor soort inkt er wordt gebruikt. Lamy vulpen zijn geweldig voor zowel schrijven als tekenen. Hoewel u het misschien leuk vindt om met een balpen te schrijven, hebben de meeste mensen niet de controle over de inktstroom of het reactievermogen om effectief te schrijven wanneer ze een vulpen gebruiken. Veel mensen gebruiken echter graag vulpennen, omdat de inkt op een later tijdstip kan worden bijgevuld, zodat u altijd uw favoriete kleur heeft.

Een van de meest populaire opties is de Lamy T-Speed. Dit is een speciaal Lamy-model dat gebruik maakt van de Lamy T-Speed ​​converter om ervoor te zorgen dat je altijd de keuze hebt uit inkt. De meeste gebruikers van pennen geven de voorkeur aan deze optie omdat het gemakkelijk navullen en automatische vloeistofnivellering mogelijk maakt.

De Lamy Vulpen is een uitstekende keuze voor veel mensen, vooral voor degenen die van schrijven houden. met precisie en snelheid.

Als je je pen graag gebruikt om te tekenen, kun je de Lamy V-Action overwegen, die iets meer een technische pen is dan zijn concurrenten. Naast het gebruik van een hoogwaardige penpunt, maakt de pen gebruik van een pistonvuller, die ervoor zorgt dat uw lijnen altijd soepel en consistent zijn. Het heeft ook mogelijkheden voor het bijvullen van balpen. Dit behoren tot de top van de beschikbare vulpennen. Veel mensen geven de voorkeur aan deze pen vanwege zijn vermogen om met een goede inktstroom te schrijven en fijne lijntjes te maken.

Of je nu net begint met schrijven of een fervent schrijver bent, het Lamy-schrijfinstrument is een geweldig schrijfinstrument voor degenen die van precisie en snelheid houden. Het is een uitstekende keuze voor een cadeau dat u met trots aan anderen kunt geven. !

Home

Gerelateerd