Diamantschilderijen maken van diamantverfpatronen

Wat is diamant schilderen? Diamantschilderen is in feite een kunstvorm waarbij je heel kleine ronde diamanten op een afgedrukte foto aanbrengt. Er zijn letterlijk duizenden verschillende ontwerpen om uit te kiezen, en ze passen in bijna elke broekzak. Het is een geweldige budgetvriendelijke manier om prachtige afbeeldingen op een canvas te maken.

Diamanten fotokits zijn eenvoudig te gebruiken – u kiest gewoon de foto die u wilt gebruiken en koopt de juiste hoeveelheid verf. Vervolgens breng je het eenvoudig aan op je canvas met een oplossing op alcoholbasis. Je kunt deze kits thuis gebruiken of kant-en-klaar kopen in gespecialiseerde winkels voor kunstenaarsbenodigdheden zoals Myth Of Asia.

De techniek die deze kits gebruiken, wordt droogborstelen genoemd. Dit is de techniek waarmee de meeste mensen bekend zullen zijn en het is wat ervoor zorgt dat diamanten er realistischer uitzien. Door de diamanten op deze manier aan te brengen, creëer je de uitstraling van echte diamanten in plaats van plastic. Als je nog nooit een kit hebt gebruikt, is dit een geweldige manier om te beginnen. De meeste kits bevatten een paar borstels voor het proces, en het is heel gemakkelijk te beheersen.

Om het uiteindelijke resultaat te creëren, heb je wat extra accessoires nodig. Om te beginnen heb je een zeer scherpe schaar nodig – je snijdt papier en andere materialen. Je hebt ook een aantal hoogwaardige ambachtelijke verven nodig, of kunstgereedschap zoals ze in de branche worden genoemd. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, potlood, papier, karton, rammelaar, kralen en andere ronde kralen van verschillende grootte.

Zodra je je spullen bij elkaar hebt, kun je beginnen met het schilderen met diamant. Ten eerste moet u de twee uiteinden van een lange, dunne, flexibele draad vasthouden, die u gaat gebruiken om de gaten in de afbeelding te boren. Trek vervolgens voorzichtig een lijn door het midden van de afbeelding, net binnen het gat dat je zojuist hebt geboord, zodat je kunt zien waar de diamanten naartoe moeten als ze klaar zijn. Als je eenmaal tevreden bent met de positie van de diamanten, schuif je de lange, flexibele draad voorzichtig door het midden van de cirkel en zorg je ervoor dat de diamantgaasbits zich in het gat bevinden dat je zojuist hebt geboord. U kunt de afbeelding vervolgens op het uiteinde van de draad bevestigen en het andere uiteinde gebruiken om het schilderij omhoog te houden.

U zult merken dat deze kits ideaal zijn voor elk niveau van artiest en u zullen helpen een echt gevoel te krijgen voor het werken met diamanten. Als je nieuw bent met het werken met deze prachtige stenen, dan is dit de perfecte Diamond painting kit om mee te beginnen. Naarmate u meer ervaring krijgt, of misschien uw werk gaat verkopen, wilt u misschien investeren in een betere kit. Deze kits bieden je echter op zijn minst een uitstekend medium om op te oefenen. Door naast dit bedrukte canvas ook een Diamond paint kit aan te schaffen, kunt u uw eigen fantasie werkelijkheid laten worden. Voor de prijs van één schilderij van goede kwaliteit, kunt u zelfs meerdere van deze afbeeldingen op canvas afdrukken om uw eigen prachtige ontwerpen te maken.

Bezoek voor meer informatie hun website op  mythofasia.nl